Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just som tanke.

 

Avsvald rätar dagen gäspande på sig

Vinklar ljuset något innan den leende

sväller ett

Godmorgon.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-28 06:45



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande och vacker poesi att vakna till
2011-04-28

  L Patrik W Johansson VIP
That was not just some tanke det

=)

Be well,
LPWJ
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP