Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens tema - picknicklimerick




Valborg & exhibitionism - limerick


Vid Valborg ses Gun från Norsborg
på utomhussex.org
tillsammans med Sören
(som sjunger i kören)
på filt med en picknickkorg




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-28 18:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'utomhussex.org' *LOL*
2011-04-30

  Junitvillingen
Nyfiken på vad picknickkorgen innehåller...*s*;-))
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP