Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annars gillar jag våren, getingen har ju inte vaknat än...




Flyende - skyende


Det är inte dom
ulliga gulliga knopparna
inte dom
mulliga drulliga topparna
inte ens dom
bulliga kulliga stropparna

utan snarare
aningen om att snart snubblar man
över dom
vart man än går

dom jävla förälskade enheterna
som så oförskämt naket
påminner en om








forna smältetider…




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-28 23:01



Bookmark and Share


  walborg
Smärtan och vemodet och medvetenheten om paradise lost känns sannare. Kul text.
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP