och ännu längre

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ännu längre




Längtan Bortom

 

Jag känner varje gata

 

 

 

Varje sten

 

 

 

Så mycket minnen
som speglas i alla
smutsiga fönster

 

 


Vill inte uppleva det här

 

 


Inte längre

 

 


Drömmar splittras i de
flagnande molnen på
den gråblåa himlen

 

 


Alla tårar som ingen ser

 

 


Ingen vet

 

 


Önskar mig bort till
en annan början
där allt är nytt

 

 


Där du inte jagar mig i

 

 


Varje skugga




Fri vers av sockerspöket
Läst 437 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-29 12:32



Bookmark and Share


  AnnaMy
Sjukt bra! Bokmärks
2012-01-16

  Celticgirl VIP
jag gillar hur texten är uppbyggd, och känslorna som texten förmedlar på ett starkt vis!
2011-09-19

  annso.fie
Älskar den här..
2011-05-17

    ej medlem längre
Mycket bra och igenkännande.
2011-04-30

  Anna*
Hög igenkänning! Snyggt beskrivet!
2011-04-30

  A-asuka
jätte fint skrivet!
2011-04-30

  Julio VIP
riktigt bra text utav dig^
2011-04-30

  wildrose
Bra skrivet!
2011-04-30

  volaille
ännu en bra text av dig !
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket