Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En körväg

Jag skönja kan en körväg
som brukades en gång
i spåren växer ungbjörk
och ormbunkar i fång.

Här forslade man timmer
på vagn som drogs av häst,
om vintern var det släde
man gagnade som mest.

Snart finns den inte mera
men minnena finns kvar
om livet här i skogen
och slitet som det var.




Prosa av Thommy
Läst 506 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-01 00:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja tiderna har sannerligen förändrats -
fantastiskt fint skrivet!

glad att se dig här igen!!
2011-05-02

    Maria Malm
Minnen som finns lämnade i naturen, till beskådan. Fint diktat om detta!
2011-05-02

  Minkki VIP
En vackert dikt, med manlig rytm, som förr i tiden
2011-05-02

  Anna*
Jag ser häst och timmersläp bakom, doft av svett och kåda. Snyggt poetiskt och rytmiskt! Applåder
2011-05-01

    ej medlem längre
Bra en dag som denna Bra för "Samhällsbärarna"också att läsa,det nya arbetarpartiet vars förespråkare aldrig några valkar haft i de heliga händerna.
2011-05-01

    ej medlem längre
Fint om våra förfäders slit.Bra rytmik.
2011-05-01

  thyra
En dikt som låter oss minnas andra tider. Fint!
2011-05-01

    AA VIP
Fint skriftat om tidens gång. // AA
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy