Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ekon gungar men ej hörs

Här det är där drömmar föds
där ekon gungar men ej hörs
en sista färd från dagens slit
till varma stränders sand så vit.

En tid då frågor ej får svar
för själen min blir den som drar
när ljuset bärs så rent och fint
att starka vindar slutat vint.

Här böljar fält men strå står still
i vikens vass hörs fågelns drill
med fasta steg jag tar min färd
till drömmars land, en skymnings värld.




Fri vers av Thommy
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 18:55



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
Hej Tommy, roligt att du tittar in. 3 suveräna dikter har tillkommit, härlig! har saknat dina alster. Mvh Torbjörn
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy