Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla blåvinge.

Flyg lilla blåvinge
flyg över ängarna
samla din nektar
på blommorna små.
Visa för världen
ditt vingpar som fläktar
den vårvarma vinden
där turen din gå.

Dansa på ängen
likt älvan i gryning
och bjud oss din skönhet
att vila oss på.
Du böljar likt dyning
i formerna mjuka
och skapar ett andrum
vi alla kan få.




Fri vers av Thommy
Läst 853 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-10-01 21:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbar..så himla underbar!!! Du är fenomenal!
2009-01-09

    ej medlem längre
Vackert om dessa naturens under!
2008-12-31

  Starfish-Aura
Asvacker....

Bra skrivet

//Mjao
2008-12-30

  Maria Zena Viklund
blåvinge min alldeles egna lilla fågel, applåd!
2008-12-29

  Gunnar Norrman
En varm fläkt av sommar kommer emot mig med din fina, stämningsfulla dikt. Nu börjar dagen bra!
2008-12-29

  Carlita
jag tycker mycket om denna. känslan den inrymmer och hur du bara har använt de vackra orden. det finns så mycket fult, men inte här. ibland glömmer man det vackra, alltför lätt. då är det skönt att förlora sig bland blåvingar och frihetstankar. tack!
2008-12-29

  Bodil Sandberg
Så vackert Thommy..så underbart vackert!!!!Renaste mjuka rader!!!applåder!!
2008-10-11

  Regn & Grus
Skön lätt dikt med mjuk stämning..
En dikt att vila till..
2008-10-08

  Erik L
Fin stämning som alltid i dina dikter.
2008-10-01

  Mangal VIP
En skön sommarfilm spelas upp. Vackert! Särskilt målande tycker jag att "böljar likt dyning" är.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy