Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bjuder dig en stig av ord

Jag bjuder dig en stig av ord
som du kan vandra fram
av äkta kärlek är den smord
så vit som litet lamm

här möter du ej nån som svek
och ingen vill dig illa
de ord jag ger blir som en lek
och allt blir lugnt och stilla

Så gå med mig till mitt palats
och öppna dina sinnen
jag önskar visa dig den plats
där känslor byggs av minnen




Fri vers av Thommy
Läst 707 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-22 18:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin dikt..
2011-05-01

  Regn & Grus
Vilsam & vacker..
Titeln är helt underbar!
2008-10-08

    Bodil Sandberg
Underbart!!!rytm och rim i ett sinnligt flöde..tack för att jag får gå den stigen!!!

applåder min vän!!!
2008-09-24

  Blåbäret
härligt vacker läsning...
2008-09-22

  prinscess VIP
vackra ord om kärlek
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy