Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna upp!

Lyssna in kroppen, låt känslan nå hjärtat,
ta vara på allt livet ger.
Placera minnena längst fram, ta fram dem då
livets grå moln visar sig.

Samla på fina upplevelser, skapa nya broar, låt
de stå stadigt. Våga prova nya saker, våga ta chansen
utan rädsla.
Hoppa av då kroppen skriker STOPP!

Bolla runt tankarna, skapa drömmar du önskar dig.
Måla, klistra våga vinna största vinsten.
Kraft, mod, positiva tankar flödar genom huvudet.
Skapar positiv känsla inför framtiden.




Fri vers av Filosofen2
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-02 12:06



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härlig dikt, bra tankar som får en att tänka till.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2