Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


...med en längtan

att röra
och beröra

veta

falla
i varandra

sakta försvinna




Fri vers av Sören
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-12-24 11:25



Bookmark and Share


  Wretling
Berör !
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören