Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul elelr

Exakt detta klockslag
Kysser du mig
Och säger GOD JUL

Men det var förra året....




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-12-24 22:07



Bookmark and Share


    vilsen
snygga rader det blev där, du ! (ett e och ett l har bytt plats i titeln)
2006-01-22

    BrokenHearted
för mig 2 år...suuuuck.. väcker mkt tankar vännen
2005-12-28

  Propella
Oj... denna satt precis där den skulle!
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka