Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tajsas matte talar

Rulla ihop dig, sov tungt vid min sida,
låt mina mjuka händer stryka din rygg.
Du växer, blir stor, vågar springa ut.
Fönstret öppet, låter dig komma som du vill.

Vänner ute på gården möter din leklust,
ingen bättre vän än Storm du funnit.
Ni busar, springer gömmer er för varann.

Då kvällen kommer du spinner i min famn,
sover lugnt på mig, vid mig, på nackstödet
i soffan.





Fri vers av Filosofen2
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 14:56



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
du leker med texten på ett härligt sätt. bra
2011-05-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig leklust, både i katten och i hennes mattes text.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2