Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi älskar

Andas

 

 

Sötma mot mina
slutna ögonlock och
bädda om min kropp
i dina starka armar

Kittla min hud med
dina skratt och värm
mina händer med
dina älskande läppar

Lek fram mitt leende
med dina utforskande
blickar och långsamt
sökande fingertoppar

Låt mig glömma min
morgondag och bara
minnas nuet i takt
med dina hjärtslag

Få mig att flämta efter
mer av din kärlek och
längta efter känslan
då du rör mitt innersta

Låt mig vila trygg mot
ditt bröst och andas in
din värme när natten
så för oss till en ny

 

 

Morgon




Fri vers av sockerspöket
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-05 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så innerligt!!!!
2012-01-28

    ej medlem längre
Ren kärlek. Fint
2011-05-05

  Sophie Jennifer
Ljuvlig!
2011-05-05

  Micael Axelsson
Hjärteljuv! Kändes som att kliva in i ett väldigt intimt ögonblick, och ändå är jag där, mitt i dörröppningen och kan inte förmå mig att gå, då det är så vackert...
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket