Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä mig i din vilja

Klös fram
alla mina
synder
på mitt
nakna
bröst

Låt mig
huttra i
kölden
från dina
besvikna
tårar

Klä mina
händer i
din smärta
när jag
håller dina
kinder

Låt mig
rista din
evighet i
centrum
av mitt
hjärta

Vill du
klä mina
armar
med din
ilska så
varsågod

Jag är ju
redan
så jävla
trasig
vad gör
några
fler ärr


För skillnad?




Fri vers av sockerspöket
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-08 22:28



Bookmark and Share


  volaille
"Jag är ju redan så jävla trasig
vad gör några fler ärr För skillnad?"

är så bra, och sorgligt =/
2011-05-08

    ej medlem längre
Wow!!!!
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket