Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mål, drömmar, övervinn rädslans makt

Satt i går kväll med tankar, öppnade
skafferiet jag stängt ett tag.
Utan krav vecklade mina drömmar ut sig.

Självständighet växte, målen kröp in i mig,
la sig mjukt skyddande över mina tvivel.
Leendet växte, skrattet sökte sig ut.

Mål för dagen,
mål för mina drömmar,
mål för förändring.

Delmålet blev sluta röka, börja äta sunt, forma om
vardagens små stunder.

Stora målet blev byta hela min situation mot styrkans
mod. Aldrig bli beroende under vanans makt.

Belöna mitt goda beteende efter ett par veckor.
Första saken blir gardiner.




Fri vers av Filosofen2
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-10 11:29



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin och tänkvärd text. Lycka till med dina föresatser.
2011-05-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow!
Lycka till!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2