Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha en fortsatt underbar kväll!

Ute och går kvällspromenad.
Hettan ligger kvar, ändå tar jag
jeansjacka på.

Musiken strömmar ut i öronen,
stegen ökar i takt. Shakira sjunger
sin senaste låt då stegen vetter mot
skolans framsida.

Lummig grönska så långt mina ögon
kan se. Inga kalla pustar, bara hetta.
Känns underbart, lätt då flippflopp
fångar mina fötter.

Stegen lätta, andetagen fortfarande tunga,
trots rökstopp i söndags.
Rastlös känsla växer inom mig.
Rundan skapar harmoni. Till slut kroppen
ler.

Gata upp, gata ner passerar utan möte.
Mina mjuka piratbyxor följer taktens
rörelse.
Tittar upp mot ett högt hus.
Många fönster gapar tomma.
Ett fönster skriker FEL. Advetsljusstake jag kan se.
Stirrar upp, två män gör mig sällskap, då jag säger:
"Ljusstake i ett fönster."
De tittar på mig lustigt. Tittar upp inser fakta.
Efter skratt säger en av männen:
"Ha en fortsatt underbar kväll!"




Fri vers av Filosofen2
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-10 21:03



Bookmark and Share


  Anna*
*skratt* Ja, jag fotade vårbuske och fick med en adventsljusstake och när jag tittade på bilden på datorn så var det bara såååå fel. Have a nice evening!
2011-05-12

  aol
du vet i mitt hem är jag tomten året runt
2011-05-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Min lilla plastgran står fortfarande och blinkar. Den är så mysig. Det var ju redan från början liksom fel med julgran i Förenade Arabemiraten, så jag bryr mig inte :)
2011-05-11

  Sofhia Wirström
vilken härlig känsla du förmedlar...man känner den där härliga hettan :) nästan så den kommer ut från datorn
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2