Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna rum

Inlevelsens stund når oceanens
enorma hav.
Med trollspöt i hand stoppas tiden
där allt befinner sig.

Tiden går, dagar rullar på utanför
innanför rummets väggar står
tidens zon still.
Böcker fyller rummets vrår. Damm dansar
längs hyllornas kant.

På stolen en bok ligger, orörd, dammig
gul i papperna. Lyfter den mot näsan, känner
doften av gammalt papper.





Fri vers av Filosofen2
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-11 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2