Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eländes Elände

Jag går här och lider sinnet det kvider
maran mig rider i hjärtat det svider

med kvist uti handen jag ristar på stranden
ditt namn uti sanden hvi for du till Flandern

vad söker du där som inte finns här
min sits är prekär ditt barn jag nu bär
är det till besvär

om natten jag gråter du käre kom åter
allting jag förlåter här saknas ett rim

ja du är försvunnen sökt men ej funnen
min tid är förrunnen nu går jag i brunnen




Bunden vers av Eline.P
Läst 654 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-12 12:23



Bookmark and Share


  Lena Renman
Underbar!
2011-05-13

  Bodil Sandberg
Säger som mats så läckert så bra jo tragiskt men..
eländes elände men kanske vindarna vände
och något hände
just vid brunnen att hon kände
livslusten ändå brände
när sparkande spände ..och snart den lilla anlände och ljuset för alla tände ...hoppas jag kraaam
2011-05-13

  Mats Henricson
Läckert rimmat med en tragisk underton ! Hoppas att det INTE är så desperat som det låter !
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P