Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas labyrint

En gammal vän på besök
samlade minnen från gamla tider.
Skratt, glam en liten stund innan
allvar upptog tankar om livets val.

Allergin växer kraftigt dessa dagar
undrar hur mycket man kan tåla.
Min Tajsa livsfarlig då allergin
stänger andningsvägar på bara
en sekund.

Hastigt adjö, trots åtgärder skapats.
Visste inte besökets allergi var mot katt.

Hastig avskedskram,
vinkade adjö från fönstret mot gatan.
Bilen körde iväg tyst.




Fri vers av Filosofen2
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2