Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dionysoskt recept på olympisk hälsa


Bacchus edicta


låter glaset svämma över, låter vinet
rinna mellan fingrar, väta naken hud

svalka febriga bröst, ner över magen
för att försvinna i en söt liten springa



låter tungan vandra, låter smakerna
kittla långt ut i naglarna och in igen
Låter djuret morra, purra, dominera
och kapitulera
i en barbarisk lek där egoism = dygd





Fri vers av Gawain
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 17:18



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
`gottegott gott
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain