Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt att komma hem




Hemkommen

Det blåser
kyla kring
kajen som
om vintern
gör ett envist
försök att
återta den
förlorade


Makten

 

Färjans
motorer
startar
och jag
lägger
huvudet
på väskan
och blundar

Så många
år av pendling
har gjort
de mekaniska
oljuden till
ett sövande


Lugn

 

Kliver av
på fast
mark och
andas in
djupt av
luften som
smeker
mina lungor
med hav

Bilen rullar in
på grusvägen
och när jag
kliver ur så
möts jag av
vinden som
viskar mot
min kind


Välkommen

 

Hem




Fri vers av sockerspöket
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 17:59



Bookmark and Share


    Jimpawa
Nothing's like Holmön, ser fram emot att få se allt på sommaren också!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket