Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befäst.

 

Nynna som smått när

mina livsandar tvekar

Bär mod till min själ

 

söta, som linden när den blommar.

 

Varsamt håll mina händer

när de skakar, stilla.

 

Jag är inte som jag var förut då

livet såg sig större än levnad själv.

 

Som man varsamt stagar gammelgrenen

befäst mig

Låt tusen ljunghedar måla sommar hos mig

eller höst, det är så trivsamt med vila.

 

Jag vet ju att du stannar och jag

håller dig högt.

Som månen håller sin sol

är du

 

Jord.

 

Nynna älskade,

jag är bredvid.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-13 19:44



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Fortify

inte för att vara sån
men det rimmar på din ålder

förti trän på engelska rimmar på min

ljung är fint, naturen kommer tillbaka varje försommar

Be well,
LPWJ
2011-05-13

  Cadena
Så vacker och ömsint!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP