Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärn - tjärn haiku

 

Såg ljuset genom

stjärnan som dansade på

isbelagd nattjärn




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 708 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-26 14:15



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Gnistrande vacker haiku.
Bildar fina bilder på näthinnan
2005-12-26

  Markattan
En mycket vacker haiku!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris