Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Livet tar
slut


Stilla

Sakta


Långsamt
döende


Därför

Viktigt


Att i varje
andetag


Andas

Djupt


Och i varje
hjärtslag


Älska

Ömma


För varje
sekund


Vi

Har

 



Lyckan att
få leva




Fri vers av sockerspöket
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket