Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fritt flytande stunder som gör under,,


under Björk och bar Himmel


allt jag ville var att fridfull få slockna
under kronan av en prasslande björk

slumra till, vakna..
kika lite halvsömnigt genom grönskan,
se himlen skifta från ljusblå till mäktig
kobolt för att sen ljusna i rodnad igen


Allt för att vakna på andra sidan känslan
jag lagt mig just där för att slippa






Fri vers av Gawain
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-20 16:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert och rofyllt! Sveper in mig i en känsla av hopp.
2011-05-21

  Lindalou
Byta tung känsla mot lugn känsla. Ja,det var vackert skrivet.
2011-05-21

  Ingela Svenson VIP
så rofyllt det låter; under björkars ljusa krona, jag tror det är en sång?
2011-05-20

  lodjuret/seglare VIP
om det är ångest man har och vill slippa så är det här rätt forum att skriva av sig om det, poeter sägs ju enligt vanryktet skriva som bäst under ruset av just lidandets process
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain