Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Poesi för vår överlevnad\" (Dikten skriven av mitt alter ego - Bengt Samuelsson - en karaktär som dessvärre enbart verkar ha teoretisk kunskap om att det förekommer ett ord som kallas OPTIMISM?) Nils


PESSIMISM?


Utanpågryning
faller fort därpå
livsljusdeportation,
sol som mörknar.

Livsnegativitet
positiva strömningar drunknande i flod
ljuset kämpar
trycks tillbaka.

Inget att hämta
allt synes mörkt och dolskt
inget att bejaka
blott elände, olycka, nattsvärta.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors