Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPTIMISM?


På TV jag ser alla hemskheter;
bombdåd, svält, orättvisor, död.
Hjälp, jag vill ju vara glad
leva tryggt i en värld så god!

Har denna goda värld sedan länge passerat,
finns den inte längre kvar?
Finns här enkom ondska?
Nej, det vägrar jag tro!

Behandla din nästa som en vän
det enda råd jag kan ge.
Bemöter du din nästa med kärlek
kan du inte göra så mycket mer…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-12-27 12:15



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Du har så rätt så, Nils!

Gillar denna starkt,
och där fick Bengt så han teg, *ler*
Kram, Loredana
2006-01-05

  Nils Sondefors
Där fick du så du teg, Bengt!
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors