Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i minnets tecken




En eldslåga klar

Dimmig är min blick
omvärlden otydlig

Sträcker mig efter
ljusen på hyllan

Fumlar med tändaren
får tillslut igång den

Så brinner ljuset
och jag sitter tyst

Stirrar mig blind
på lågans dans

Tills jag bara ser
alla minnen däri

På lakanet sprids
mörka fläckar ut

Mina händer skakar
i hårt knutna nävar

På väggarna dansar
mörker och minnen

Vilar min blick på elden
och ljuset kristallieras

Tårar förblindar snart
jag undrar om du vet

Att denna eldslåga
brinner för dig

 

 

Mamma




Fri vers av sockerspöket
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 21:29



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Oj här blev jag verkligen starkt
berörd
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket