Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så o-perfekt


sommarregn

under regnet som faller i mörkret
rinner smutsen på väggarna bort
daggmasken flyr sina gångar
tänker att livet är kort

under blöta sommardroppar
svämmar tårkanalerna över
försöker att leva på mindre
än kroppen och hjärtat behöver

under svarta moln som mullrar
letar barn efter regnbågens skatt
och jag vill dansa med regnet en sista gång
innan verkligheten hinner ifatt




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-22 23:33



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
De tre första stroferna är mycket bra och hänger ihop stilmässigt. De sista två känns påhängda.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|