Till en väldigt speciell människa

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

Till en väldigt speciell människa




*Kramar om*

Så många ord vi utbytt
det måste vara miljoner

Så många kramar vi gett
om än bara som svarta ord

 

På en skärm


Så många tankar och
långa diskussioner

Så mycket känsligt varm
omtanke och stark vänskap

 

Åtminstone enligt mig


Men jag skäms inte att säga
hur jag upplever detta

För mellan oss har ärlighet
alltid varit en självklarhet

 

En ynnest


Du har räddat mig många
gånger från mörkret

Och kanske, kanske har
jag kunnat hjälpa dig ibland

 

Jag hoppas det


Dina ord hittar alltid in
i djupet av mitt inre

Smeker ömt känslostråkar
till förståelse och tanke

 

Så väldigt stark


Och jag hoppas att jag
får berätta min uppskatting

Och att jag hårt får krama
om dig på riktigt

 

Någon gång




Fri vers av sockerspöket
Läst 451 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-23 23:15



Bookmark and Share


  Julio VIP
mycket vackert, indeed^
2011-06-06

  Micael Axelsson
Bokmärker...
2011-05-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackra ord om fina ärliga känslor!
2011-05-24

  Anna*
Kärleksfullt, varmt och sprunget ur ett mycket gott hjärtas tacksamhet och det är helt underbart!
2011-05-24

    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2011-05-24

  Micael Axelsson
Titeln ramar in och klär dikten i en oerhört varm och omtänksam känsla. Hoppas den här personen får ta del, och att ni en dag får chansen att stå inför varandra så ni kan ge varandra den där kramen. Vilken uppskattning! Vilken hyllning! Du har skänkt alstret en underbar känsla!
2011-05-24

  Olliwer
Fantastisk. Texten beskriver en del av mitt eget liv, o jag känner.

Tack, den var äkta och sorgsen.
2011-05-23

    ej medlem längre
Lovely
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket