Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen mot sjukdommen, tar allt från dig, du provar så hårt, men i dag gick det inte mer...med ljudlös gråt lät du smärtan rinna på ditt golv...


I all evighet???

Med ljudlösa skrik för du glasbiten mot din arm
Med ljudlösa tårar låter du blodet droppa fram
smärta så djup, så sår,
endlöst,
ljudlöst,
tröstlöst...

Vardagens isolation,
ensamhetens ångestfulla tystnad
Vilsen i din värld av tårar.
endlöst,
ljudlöst
tröstlöst....

Glädjen
glädjen över livet
glädjen över att leva livet
endlöst,
ljudlöst
tröstlöst...

Avmakt, isolation, ensamhet, ångestens makt... i all evighet???




Fri vers av zinna
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna