Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STILLA VALS

Dansa en vals med någon som tar samma steg som dig,
fånga magin, öppna era sinnen.
Vila i en stilla tryckare, utan några krav.

Ligg på gräsmattan, då natten lyser upp stjärnorna
på himlavalvet.
Fånga en stjärna, skriv in era namn
djupt i ljusets sken,
så ni kan finna varann
om ni tappar bort er.

Drunkna i varandras ögon, viska kärlek i varandras öron.
Le med hela kroppen, värm upp varann
då energin strålar er emellan.

Dansa en vals med den du gillar, passa då på
att viska mjuka ord i dens öron, då kanske
ni finner stjärnornas små mirakel.

Time prime öppnar små gluggar tills explosionen
spränger gränserna.
Våga tro på nyhet, våga tro på romans.
Våga tro på allt eller inget.




Fri vers av Filosofen2
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 17:41



Bookmark and Share


  mickech
I dansen kan allt hända.....
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2