Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnande koncept

Blundar, sträcker ut mina händer,
känner var jag befinner mig.
En bindel stänger ute allt ljus då
mina trevande steg kommer igång.

Svårt

mardröm

kampen mot mörkret

Når mitt mål, hoppar jublar, sjunger
min vinnarsång.

Kysser motståndaren på pannan,
innan jag stolt går vidare.

Hela jag står rak

rösten hel

Budskapet STARKT!
Ingen kan knäcka mig, ingen kan sänka mig
INGEN KAN TA MIN FRIHET!

Styrkan i mitt bröst, fångar mina svaga sidor,
formerna i min kvinnliga kropp vittnar om kvinnlig
styrka.
Hållningen ger modiga män nyfikenhet, min vilda
sida leker titt ut då barnet kommer till tals.
Bjuder på mig, skrattar mycket, glammar så ögonen
glittrar mer än diamanter.

ALDRIG JAG LÅTER NÅGON TA MIG FÖR GIVET!

Låt mina styrkor visa vägen, låt lyktan lysa då
din stig är mörk, låt mig lyssna till dina skratt
dina roliga vitsar en sen sommar natt vid en brasa,
då vinet berusat oss.








Fri vers av Filosofen2
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-24 18:47



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vinn: var dig själv!
2011-05-24

    ej medlem längre
Fint !
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2