Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mow Dean

Dina underbara ord fångar uppmärksamheten,
dina rim, din enorma energi växer då dikterna
sprider budskapet.

Aldrig jag läst någon som uppslukar min nyfikenhet,
fångat min skarpa blick som du.

Dina dikter är skapade av en skapare, som
älskar sina verk.
Det du skriver är inte bara ord, du ger så mycket
av dig själv.

Tack för jag får vara din skrivarvän och får följa med
på dina resor i livet.
Vandringen du gjorde till berget, för att finna dig själv
gjorde något med ditt inre.
Brasan du tände, gav ditt inre styrka medan
du sov.
Då du vaknade upp till en
ny dag, kände du styrkan som bär dig än.

Mow Dean du lyfter dina verk mot skyn, du växer,
du ger så mycket av dig själv.

Tack!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 591 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-25 13:55



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Jag blir nästan mållös...
Men så himla glad och berörd av dina ord och tankar.
Tack snälla du, för att vill läsa och läsa och läsa...
Och följa med på resan.

Till dig och alla andra skrivarvänner - jag har aldrig stött på så många vänliga människor som på den här sajten. Ni är så bra!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2