Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade dotter ger dig ditt kalas med lycka

På lördag du firas med pompa och ståt.
Åtta du redan är, åtta vi nu dig fira utan
några hinder.

Tindra, Zorro, Tajsa dina underbara djurvänner
vill ge dig en puss.
Alla vi andra mänskliga vänner ger dig
gåvor från alla olika idéer.

Du, min lilla prinsessa snart en ung dam du blir
dansar då prinsessklänningen kommer på.

Älskade lilla Nadia, du har redan skapat några dikter
här som kommenterats och älskats inte bara av
din stolta mamma, utan även andra som läst.

Älskade lilla du visa dina drömmar via dina stora bruna ögon,
visa din glädje genom det klingande skratt dina stämmor ger.



Älskade lilla, lilla sessan jag vill ge dig min morgon, jag vill ge dig min dag,
även skapa de minnen du önskar dig.




Fri vers av Filosofen2
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-26 17:08



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hurra, hurra,
hurra, hurra,
hurra, hurra,
hurra, hurra!
8 gånger!
2011-05-26

    ej medlem längre
Moderskärlek :) ! Fint !
2011-05-26

  mickech
En vacker kärleksförklaring
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2