Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner efter en gjord resa till Estland i september 2005 (Rev.)


ÖPPEN STRAND - september 2005


Vägen från Loksa mot havet
är numera fri.
Vaktkurer borta
Fritt att resa.

Besökte familj
i hus nära tidigare slutvaktkur.
Vännen Väino och jag på promenad
till närliggande strand.

Nu det var fritt fram
fritt att beträda vattenspegel;
spår fanns fortfarande kvar
kvar från tidigare sovjettaggtråd.

Spår fanns även
från bred remsa uppharvad strand.
Strandremsa tidigare avstängd,
min kropp i rysning…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-12-28 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors