Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta




Fatta mina händer

så jag kan känna dej

Du är så avlägsen

Fatta mina händer

Fatta att jag vill

Känna dej

under mina händer







Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-12-28 13:15



Bookmark and Share


  Fredric
skön dikt, gillar att du växlar betydelsen av ordet som allt handlar om.. välskrivet..
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon