Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besöket hos Kung Trion i havsslottet.

Jag simmar med delfinen
mot sagolandet under vattnet.
Rosa skimrande glitter pryder
delfinen.

Lekande lätt håller jag fenan, medan
den skrattar lyckligt med mig.
Glitter sprids längs vår vilda simtur
medan solstrålarna når havssjöjungfruns
stjärt.

Bikinins glittrande rosa betoning följer
mina former. Solbrännan läggs på över
det gamla lagret.

Revet fylls av stim, som följer vår väg
mot slottet där Kung Trion håller sin
tre udd i ett fast grepp.




Fri vers av Filosofen2
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 17:24



Bookmark and Share


  mickech
Ett vackert äventyr :-)
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2