Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets hastighet

Min inre resa förs snabbt fram,
med hjälp av ljusets hastighet,
utan stopp.

En enda tanke, för min livslinje framåt.
En enda rörelse, driver alla idéer vidare mot
nästa hållplats.

Aldrig stannar livet upp, drömmen lever
vidare tack vare hoppet, tron, vissheten
om nya krafter.




Fri vers av Filosofen2
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-31 23:24



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om texten.
Livet rullar på, det gäller att själv vara den som driver framåt det egna livet.
2011-06-01

    ej medlem längre
Bra inställning !
2011-06-01

  mickech
Mmm vi får ny kraft och nytt hopp och tro.
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2