Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min


Jag känner din skugga
varje dag
varje natt

Så många gånger jag ville mer
Mer
än bara bli berörd i hjärtat

Att du skulle se mej
Kunna känna
Min hud
Min längtan

Men

Du är ett hav ifrån
Du är en kvinna ifrån
Du, min tvillingsjäl
Du, min glädje

Du, min sorg
Du, min skugga




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 669 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-28 20:54



Bookmark and Share


  Kaffemugg
SÅ ont det gör att känna så!!! Känner igen!!! Bra, mycket bra skrivet!!
2006-05-08

  Propella
Wow wow wow... Nu blev jag mållös, för detta är så bra att det skär i hjärtat!

"Du är ett hav ifrån
Du är en kvinna ifrån
Du, min tvillingsjäl
Du, min glädje
Du, min sorg
Du, min skugga"

*ryser*
2005-12-29

  Charly
Jag kan inte annat än att hålla med kärleksbarn. Otroligt bra kärleksdikt om olycklig kärlek...
2005-12-28

  kärleksbarn
åh vilken otroligt bra dikt!
åh vad jag känner igen mig..
nästintill gråtfärdig ju!
BOKMÄRKE!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon