Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriandets syrka

Jag känner mig fri, som en vildhäst.
Dansar över gräsets dagg,
möter solnedgången som kysser horisonten.

Låt historien vara historia, men vill den visa mig
vissa delar igen, är det välkommet.
Trevlig, charmig på offentlig plats utan mening
eller mål. Jo ett enda mål, säga adjö på allvar!

Då kvällen skridit förbi, säger jag adjö och
går ifrån.
Kanske svårt för det förflutna att släppa mig,
då jag vuxit upp till en stark kvinna skrider jag
bara vidare utan gråt i hjärtat.

Fri som den skytt jag är, formar om mig så
jag blir hälften häst, hälften människa.
Denna natt spänner jag bågen och skjuter
mot framtidens nya horisonter.




Fri vers av Filosofen2
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 15:28



Bookmark and Share


  axveronika
Vilken styrketext
2014-02-15

    AA VIP
Hoppfull text...
2011-06-01

  mickech
Djärvt vidare mot nya mål :-)
2011-06-01

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vilt fnittrande, skrittar kentauren ut ur bilden,
över den vårfriska ängen, rikt in i framtiden

De lyckliga älvorna följer med blicken,
men slutar aldrig att dansa.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2