Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av sommarens hetta

Släpp hämningarna,
släpp loss nu är sommaren här!

Låt hud visas, leta rätt på en sommarklänning,
kjol eller något som får din sommarhud att le.

Mäns ögon snurrar, le lite charmigt innan du
går vidare. Skratta, prata glatt utan tung betoning.
Låt fantasin ta plats, lämna efter dig minnesmärke,
då glöms du inte bort.

Solglasögon fångar uppmärksamhetens nyfikenhet,
snabba steg, snygga skor, rena drag ger en vacker
utstrålningen.

Mystiken kring personen fångar intresset, enormt,
så nyfikenheten växer och man blir intressant ny
bekantskap.

Leende, skratt, lättsamt samtal föder roliga
sommarminnen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-02 12:05



Bookmark and Share


  mickech
Charmerande :-)
2011-06-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Fram för lite mer Greta Garbo-stil, snygg och hemlighetsfull... :)
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2