Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter att ha varit hel:


känslan av tomhet

när jag inte längre är tom
är jag rädd för att aldrig mer bli hel igen

vi har vuxit
du & jag

och jag har svårt att andas
får inte tillräckligt med luft

jag vet inte vad jag vill
men gå inte utan att komma tillbaka
dumåstelova



okejdå
säg att du inte kommer att stanna
(för min skull)
åk till andra sidan jordklotet
och glöm mig
(för din skull)

och kom aldrig mer åter

vänd dig om
för jag är så trött på att vänta
när ingen kommer
det måste ju vara min tur snart


/när jag mötte honom på IKEA
och hela världen upphörde
och endast jag fanns i hans blick
som om han såg igenom mig
jag minns inte vad jag sa
men jag kände att han alltid kommer att vara
den enda som får mig att vilja alla de där
seriösa skaffabarnochgiftasigsakerna

jag vet att han har en annan nu
men oavsett vem jag är med
så är jag med honom/


och nu är det tredje perioden jag träffar dig
och jag vill inte att du försvinner igen
jag kanske vill ha något mer denna gång
något verkligt

jag vill be dig att stanna
men hur ber man någon att stå still
som flyr när morgonen gryr

du flyr i någon slags ångest
och i rädslan av att förlora
(dig själv)

men jag orkar inte
jag vill ha någon som vet
vad han har när han har mig
och som tydligt visar att
jag är hans och han är min

har man en gang varit hel blir känslan av tomhet
mycket mer påtaglig
kontrasten blir stark
och det svider i ögonen

aj,

stanna då.

bara





gå inte.




Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 02:05



Bookmark and Share


  Rasehorn
väldigtväldigt bra´, berör! man känner igen sig en viss del ,
2011-06-05

  Myggfobi
blir typ tårögd. Starkt.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria