Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I remember it well. There was wet in your hair. I was stood in the stairs. And time stopped moving". - D.Rice


jag har gått sönder så många gånger nu

stjärnorna krasar under dina fötter där du går
men du märker inget
varken hör eller känner
du trampar sönder
(fuck you - and all we've been through)

du är is
och jag är inte längre sol
bara tomhet
inte ens ett eko får plats
inte ens..
(There's nothing in you)

och du lät oss flyga
hjälpte mig att måla röda hjärtan på himlavalvet
lyfte mig lite högre, så att regnbågarna
kunde fyllas i
och jag kände mig så lätt då
som om du var mina vingar


sedan släppte du mig
utan förvarning
jag tappade andan
fotfästet, hoppet
minns inte hur man gör
när man står
tiden har stannat
jag har frusit fast
under dina skor
(let me out of this hell when you're around)

jag skrapas mot asfalten
för varje steg du tar

det är som om vi
lever i olika universum
som om vi aldrig nuddat vid varann
jag är en främling för dig
efter 14 dagar
och du,
du är den delen av mig
som gör så jävla ont
för jag trodde på oss
jag trodde att
"this is it"

himlen är bara svart nu
sen du krossat dess stjärnor
jag är bara mörker
sen du krossat allt inuti mig


och jag vet inte hur¨
jag kan inte...



fylla en tom själ
med mer tomhet



hjälp
mig
att
a n d a s




Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 00:34



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Mycket bra dikt, man följer med på den här resan och känner den kalla, svarta smärtan hos författaren!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria