Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan skymning och mörker




Balanserar

 

Kvällen gränsande

.

Föder natten

.

Månskärva klar

.

Skådar jord

.

Glömda smärtor

.

Hesa skrik

.

 Återigen så

.

Är jag där




Fri vers av sockerspöket
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-07 23:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Originellt format och oerhört gripande skrivet. Mycket bra!
2011-06-08

  Micael Axelsson
Oerhört innovativt format...! Vågat & välbalanserat!
Snyggt!
2011-06-08

  Julio VIP
Håller med ulf..bokmärker
2011-06-08

    ej medlem längre
briljant. en av dina bästa texter, kanske den bästa
2011-06-07

  Robin V
Snyggt
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket