Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två önskningar i en uppfyllelse

Jag vet att du önskar


Jag önskar också

 

 

Jag vet att du hoppas

 

Jag gör det med


 

Jag vet att du
oroar dig för
mig för att jag
kan känna
hur ditt hjärta
krampar till
när du hör
att jag gråter

Du önskar att
min smärta ska
ta slut så att
ärren kan få
läka istället
för att täckas
av ständigt nya
ömmande röda

Jag vet att du
hoppas att en
dag så behöver
jag inte kniven
längre utan att
jag kan få vara
glad innerst inne
och inte bara på ytan

 

 

Jag vet att du önskar

 

Jag önskar också

 

 

Jag vet att du hoppas

 

Jag gör det med

 

 

Att det en dag

 

Ska ta slut




Fri vers av sockerspöket
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket