Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en synnerligen potent liten varelse -minst,,


Femina Primalis


naken,
smäcker som en snäcka,
blyg som en älva

en Hona



Och hornen växer, tjuren
har vaknat, full av maskulin
drift, helt vild av brunst





Fri vers av Gawain
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-09 11:43



Bookmark and Share


  Ex¤animo
tacka vet jag älvstoft... :-)
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain