Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om lust och olust sedd ur olika perspektiv


Bananflugornas herre


bind mig mot en bananplanta, häll honung över min
nakna hud och jaga vilda horder av galna bin -ja, för
all del getingar mot min arma varelse, år ut och år in

Jag kommer varken frukta eller vika

Kyss mig istället, här och direkt
din usla sadist, din förgätna gamla malätna ungmö
istället för att driva mig till detta okloka vansinne

skäms inte, onanera inte, eller gör för all del så men
låt mig för alla helgade gudar och gudinnor hjälpa till


Dör gör jag först efter sekler av din stränga vägran
men då tänker jag gå igen, bara så du vet..





Fri vers av Gawain
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dramatiskt och uppkäftigt - bra
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain