Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självdör gör vi alla ändå, med tiden, så låt en tragisk stackare göra det på sitt vis är du rar


Bön om en snygg död


om jag gick ner mig i en myr skulle jag omslutas av
Dig, din svala barm och din sumpiga kyss varm som
dyn närmast solen där flugorna var stora som humlor

jag skulle drunkna och jag skulle göra det i tron att
vi kopulerade som naturens två yttersta kapitaler


Så låt mig få dö i den tron, lycklig just då, precis så






Fri vers av Gawain
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-11 02:12



Bookmark and Share


  Vortex
En fantastisk hyllest til livet, slik som jeg ser det. La meg sitere Munch: "Fra mitt råtnende legeme skal blomster gro og jeg er i dem og det er evigheten." (Ca.)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain