Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen...

 

Jag är
jätterädd

 

Egentligen
vill jag inte dö

 

Snälla,
håll min hand

 

 

 




Fri vers av Jessi
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-29 21:49



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Less is more, eller hur? Gillar SKARPT!
2008-04-20

  sol
ibland blir de bra på ett enkelt vis..nä, vi vill nog leva!
2006-01-03

  JMR
Rädslan att dö, den är inbyggd hos oss alla tror jag. Tänk att inte få finnas till längre. Och vad händer sen? Egentligen vill inte jag heller dö....fint beskrivet.
2006-01-03

  Markattan
Smärtande, smärtande, smärtande
i sin enkelhet
och dina ord berör på djupet.
Kraftfulla rader som griper tag, min vän.
2005-12-30

    Porslinsdockan
sänder en kram till dig från mig ------->-->@
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi